Wie is Mia?

Naam:
Mia Coldheart

Verjaardag:
21 Augustus

Woonplaats:
Stockholm

Hobbies:
Muziek, Paarden, schilderen, training, natuur, koken.

Muzikale achtergrond:
Begon op mijn 10e klassieke koormuziek te zingen op school, maar beleefde er niet zo veel plezier aan. Kreeg een accordeon, niet mijn keuze, maar ik heb geleerd om er op te spelen. Toen ik ongeveer 14 was, vond ik de gitaar en begon ik Nirvana nummers te leren spelen. En vormde mijn eerste band met vrienden van school. Nadat die band uit elkaar ging. ben ik met Grunge- en Thrashbands gaan spelen, totdat ik in 2000 CB vond.

Wat brengt je aan het lachen:
Vogels. Zij zijn grappig.

Persoonlijk hoogtepunt met Crucified Barbara:                                                                                                                                                    Moeilijk om er slechts één te kiezen, maar Zuid-Amerika was dit jaar echt een groot avontuur en groot succes. Elke avond een geweldige menigte. We kunnen niet wachten er weer terug komen!

Favoriete CB nummer:
Op het moment is dat “Rock me like the Devil”, ik vind het nummer leuk en het geeft me veel plezier om het live te spelen.

Favorite bands/musicians:
Het mag misschien vreemd klinken, maar wanneer ik thuis ben na een tour, luister ik niet veel naar rock muziek. Op dit moment is de Deense singer/songwriter genaamd Tina Dico mijn favoriet. Haar muziek houdt me in een goede stemming wanneer ik thuis ben. Het helpt me te ontspannen en te inspireren op hetzelfde moment. Mijn favoriete liedje van haar is Head Shop, een aanrader! Een mooi nummer!

Favoriete Drank:
Tjockhult beer bij Akkurat. Water.

Favoriete Eten:
Mijn voorkeur gaat uit naar vegetarisch eten, en ik hou van kruidig en heet voedsel!

Favoriet dier:
Ik hou van alle dieren! Maar ik ga heet meeste om met paarden!

Levensfilosofie:
Leef Nu!

Heb je nog een leuke tour anekdote?
Laatste tour in Spanje ging ik na elke show vroeg naar bed, maar toen we de laatste hadden gedaan, gingen we naar een feest in Barcelona, en eindigde we bij een chique nachtclub. En hebben we tot 5 in de ochtend gedanst op Zweedse Maffia House.

Wanneer ben je begonnen, met het spelen van muziek?
Ik ben op mijn 14e begonnen met het bespelen van de gitaar. En ik ben begonnen met het zingen van rock, toen de eerste CB zangeres de band verliet, net voor het opnemen van het eerste album! In 2003.

Met wie zou je graag willen spelen?
Alice in Chains!

Nevenproject?                                                                                                                                                                                                       Ik heb enkele gastvocalen gedaan, tijdens de afgelopen jaren. Een van mijn favorieten, is met de geweldige rockband Supercharger uit Denemarken geweest. Een aanrader! Ik zing ook op een vrienden project; genaamd Minors Outfit met een voormalig lid van SuperCharger. Ik heb ook een nummer  ingezongen op de aankomende release van de Italiaanse band Fake Idols. Verder heb ik plannen voor het opnemen van sommige van mijn eigen singer-songwriter nummers, ik heb zelfs nooit opgenomen nummers van toen ik 16 was! Ik hoop daar in de toekomst ergens tijd voor te vinden.

Uitrusting?
Gibson Flying V, Mesa boogie Rectifier

Plaatsen waar je nog nooit bent geweest en zou willen spelen?
Ik wou naar de VS en dat gaat nu gebeuren. Daarna hoop ik nog een keer in Japan te mogen spelen.

Andere instrumenten die je beoefent?
Ik kan een beetje accordeon spelen.

Ergste souvenir van een tour/show?
De ergste souvenirs zijn altijd mijn eigen natte kleren die ik na iedere tour weer terug mee naar huis neem!

Als u geen professioneel muzikant was geworden, wat zou uw baan dan zijn geweest?
Moeilijk te zeggen, ik heb vele interesses maar als ik van carrière zou moeten veranderen, zou ik nu verhuizen naar het platteland en een full-time schilderkunstenaar – of misschien een boerin worden. Ik hou van de natuur. Dus ik heb een vreemde manier van leven gekozen, gezien dat gegeven!

Hoe en waarom koos je deze artiesten namen?
Ik koos een naam die op het moment, in het vroege 2000 geschikt voor mij was. Ik was een beetje koelbloedig in mijn relaties, dus ik dacht dat het een goede naam was. Het was moeilijk om mensen dicht bij me te laten en ik dacht dat relaties niets voor mij was, ook al had ik er sommige! Sindsdien ben ik veel veranderd, en nu heb ik een warm hart. Maar ik houd mijn naam als een herinnering, voor de goede en slechte herinneringen.

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s